Kalite, Sağlık, Emniyet ve Çevre Politikalarımız

Armada, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO14001 Çevre Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001 İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Sistemlerinin son versiyonları konusunda bilgi sahibidir ve bunların şirket faaliyetlerinde uygulanmasını benimsemiştir.

Çalışanlarımız bu sistemler hakkında sürekli bilgilendirilmekte ve bunların şirket operasyonlarında tam olarak uygulanması sağlanmaktadır.

Uygulanan prosedürler, tedarikçilerimiz ve müşterilerimiz nezdinde de her zaman kabul görmüş ve ölçülebilir operasyonel faydalar sağlanmıştır.

Özellikle işçi sağlığı ve iş güvenliği kapsamındaki yasal gereksinim ve zorunluluklar, çok dikkatle takip edilmekte ve istisnasız yerine getirilmektedir. Ancak burada esas önemli olan, şantiyelerdeki fiili güvenlik uygulamaları olup, şirketimiz bu konudaki şantiye uygulamalarını çok sıkı kontrol etmekte ve gerektiğinde iyileştirme faaliyetleri yürütmektedir.  

Armada, enerjiyi verimli kullanan, çevre dostu tasarımlar yaparak, Amerikan LEED veya İngiliz BREEAM sertifikasına sahip tasarım sayısının artmasına katkıda bulunmaktadır. Ayrıca uygulamalarımızda da enerji performansı ve verimliliğini arttıracak ürün ve sistemler tercih edilmektedir.

Armada yukarıda bahsedilen yönetim sistemlerinin, faaliyet alanımızdaki önemini çok iyi bilmekte ve bu sistemlerin uygulanması ve personel eğitimi için gerekli her türlü kaynağı fazlasıyla temin etmektedir.